Crosskolan erbjuder allt som behövs!

Vi vänder oss till nybörjare från cirka 5 år till och med  14år och max 165cm som ett första steg in i motocrossen värld. OBS! Minimilängd för att kunna köra är 110cm. Är man längre än 165cm kommer man inte passa de motorcyklar vi har att erbjuda, därav en maxlängd!

Ni behöver bara ta er till anläggningen så står allt redo att användas.
På plats får ni låna motocrosshoj och skyddsutrustning.
Bränsle, oljor, reservdelar etc. ingår.
Träningarna leds av ledare med stor erfarenhet av nybörjare.

Efter träningen byter ni om och åker hem.
Crosskolan tar hand om transport, förvaring, tvättning och service/reparationer av motocross och skyddsutrustning!
Skyddsutrustning och MC delas med elever från andra grupper, detta gör att viss utrustning kan vara blöt/skitig vid dåligt väder.

Träningstiden är 45 minuter per träningstillfälle.
För alla så gäller det att man som förälder är med aktivt i lektionerna, genom att ni är med ute på banan och hjälper de som kör omkull etc.

Under 2020  kommer vi hålla träningar på anläggningar i Tullinge och Upplands Väsby, samma grupp kör hela terminen på samma anläggning!

Alla datum kommer att finnas under fliken DATUM när terminen närmar sig, där finns även information om vad som gäller vid inställda tillfällen !

Ledig platser hittar ni i vårt boknings system/shop. Se fliken "Anmälan"

Pris hösttermin 2019: (8 tillfällen)

50cc - 3995kr

110cc - 4095kr