Information / Priser BARN

Crosskolan erbjuder allt som behövs!

Vi vänder oss till nybörjare från cirka 5 år till och med  14år och max 165cm som ett första steg in i motocrossen värld. OBS! Minimilängd för att kunna köra är 115cm. Är man längre än 165cm kommer man inte passa de motorcyklar vi har att erbjuda, därav en maxlängd!

Ni behöver bara ta er till anläggningen så står allt redo att användas.
På plats får ni låna motocrosshoj och skyddsutrustning.
Bränsle, oljor, reservdelar etc. ingår.
Träningarna leds av ledare med stor erfarenhet av nybörjare.

Efter träningen byter ni om och åker hem.
Crosskolan tar hand om transport, förvaring, tvättning och service/reparationer av motocross och skyddsutrustning!
Skyddsutrustning och MC delas med elever från andra grupper, detta gör att viss utrustning kan vara blöt/skitig vid dåligt väder.

Träningstiden är 45 minuter per träningstillfälle och en termin är 8 tillfällen.
För alla så gäller det att man som förälder är med aktivt i lektionerna, genom att ni är med ute på banan och hjälper de som kör omkull.

Under vår & höstterminen 2018  kommer vi hålla träningarna på anläggningar i Botkyrka (Tullinge) och Upplands Väsby!
Se mer info under fliken BANOR i menyn.
Antalet platser är väldigt begränsade och först till kvarn är det som gäller.

Alla datum kommer att finnas under fliken DATUM när terminen närmar sig !

Terminsavgifter / grupp:

Barn upp till 11 år:  3995kr
Ungdomar  12år - 14år:  4495kr (Det år man fyller 12)

Terminsavgiften betalas i samband med att ni fått bokningsbekräftelse från oss, strax efter att vi mottagit er bokning!

I avgiften ingår:

Lån av motocross
Lån av utrustning
Bränsle
Reservdelar
Ledarledd träning
Försäkring
Medlemskap i förbundsansluten klubb
Klubblicens för alla över 12år (Krav från förbundet från och med 2016-01-01)