Guide till nedladdning av appen, registrering av elev och hur den fungerar.

Ni hittar appen på App Store alternativt Google Play om ni söker på Crosskolan, givetvis är appen helt gratis i alla avseenden!
appstore-badgepng                                        google-play-badgepng

När ni sedan öppnar appen så hittar ni "Registrera" längst upp till höger.

appenjpg

Att tänka på när ni fyller i formuläret är följande:
* Aktiveringskod = ordernummer, detta hittar ni på orderbekräftelsen som ni fick när ni bokade er plats.

* Användarnamn väljer ni fritt, detta använder ni sedan vid inloggning så välj något ni kommer ihåg, räcker med tex "Oscar" eller "Oscar99".

* Lösenord, inga konstigheter men 8 tecken, stor och liten bokstav och en siffra.

(Glömmer ni ert lösenord så finns det på inloggningssidan precis under "Logga in" en klickbar text "Glömt lösenord?".

* E-post,
välj den e-post ni kommer åt dagligen då det är till denna ni får meddelanden gällande skolan.

* Förnamn på
eleven.

* Efternamn på
eleven.

* Personnummer,
viktigt att ni uppger 12 siffror i följd utan streck.  (201012104345)

* Välj storlek på cross,
titta noga på orderbekräftelsen så det blir rätt.

* Välj grupp,
titta noga på orderbekräftelsen så det blir rätt.

* Målsman krävs bara för personer under 18år.

* Adress, postnummer och stad ska vara där vuxen elev/målsman tar emot post.

OBS!!  Ni som har mer än en elev ska registrera ett konto för varje elev men använda samma mailadress, på så sätt kommer ni åt alla era konton från samma inloggning och kan se all info.

När ni sedan registrerat er så kommer vi att aktivera ert konto och ni kan logga in. (Kan dröja någon dag)

När ni väl är inloggade så finns det tre vyer ni kan se:

1. Startvy
Här kommer ni att kunna se/göra:
Kommande träningar.

Inställda träningar och anledning till detta. (Klicka på triangeln)
Vilket nummer på cross ni ska ha på det passet. (Klicka på nummerplåten)
Checka in eller meddela att ni inte kommer den träningen.
Eventuell feedback från det genomförda passet. (Klicka på pratbubblan)

appen 3png
2. Min profil - Den kommer ni till om ni klickar högst upp till höger på cirkeln med en gubbe i.
Här har ni en samlingsbild på viktig information så som hojstorlek, grupp/tid och storlekar på utrustning.
Denna vy är toppen att ta foto/screenshot på och skicka till den som kommer med barnelever om ni själv har förhinder.

appen 4png
3. Mina uppgifter -  Den kommer ni till om ni klickar högst upp till höger på pennan.
Här kan ni ändra era uppgifter om ni flyttat eller bytt mail etc.
I denna vy kommer ni under informations/utprovningsmötet fylla i de storlekar ni provar ut.
Även ni med egen utrustning skall prova ut så vi har utrustning i lastbilen till er även om ni skulle glömma något!

appen 2png