Vuxengrupper!

BOKNINGEN FÖR 2023 ÄR NU ÖPPEN, klicka HÄR för att komma till bokningen, MEN läs först genom nedan!

Gå med i våra populära vuxenträningar för nybörjare (15år och uppåt), tanken är att köra i små grupper om 10-12 elever med gott om plats på banan och mycket feedback. Hojarna vi kommer använda oss av är Honda CRF250R 2023. (och CRF125F 2023 till de kortare i början)
Vi kommer att köra ett träningsupplägg under en termin med 10 ggr, en gång i veckan mellan april och augusti, uppehåll under Juli månad!
Grunderna både i körteknik, regler och enklare service/underhåll börjar vi med för att längre fram i terminen focusera på körning, spårval och ha kul.
Träningstiden är 60 minuter per träningstillfälle och kommer innehålla både teori och praktik och man är två elever som delar hoj. När den ena kör så får den andra feedback och chans att pusta ut och dricka.


Tränare är Gabriel Lozell Bard, Sveriges mest erfarna tränare när det kommer till att lära nybörjare i alla åldrar köra motocross!


Man väljer grupp, antingen Arlanda på tisdagar eller Uringe på torsdagar.
 Lån av hoj, lån av utrustning, bränsle och reservdelar ingår i avgiften.

Pris för en termin är 9995kr och delas upp på två betalningar. 3995kr vid bokning av plats, och 6000kr innan terminsstart.
Träningslicens/försäkring krävs och löses genom förbundet, guide kommer att finnas när det är dax. Kostar 550kr/helår.


Anmälan till terminen är bindande och bokningsavgiften kommer inte betalas tillbaka om vi inte hittar lämplig ersättare, avbruten termin ger ingen rätt till återbetalning. Vi löser medlemskap etc löpande allt eftersom anmälningarna kommer in och kan inte acceptera återbud senare än 14 dagar efter gjord anmälan!
Se mer under fliken "Ångerrätt"


Friskvårdsbidraget kan användas för motocross.
För mer information maila oss på gabriel@crosskolan.se