BOKNINGEN FÖR 2024 är öppen!

Läs igenom nedan info och klicka sedan HÄR

Gå med i våra populära vuxenträningar för nybörjare (16år och uppåt), tanken är att köra i små grupper med gott om plats på banan och mycket feedback.
Hojarna vi kommer använda oss av är Honda CRF250R (och CRF125F till de kortare i början)

Vi kommer att köra ett träningsupplägg under 2024 med 12 tillfällen, en gång i veckan mellan mitten april och mitten av augusti.
Grunderna både i körteknik, regler och enklare service/underhåll börjar vi med för att längre fram i terminen fokusera på körning, spårval och ha kul.
Träningstiden är 60 minuter per träningstillfälle och kommer innehålla både teori och praktik. Man är två elever per hoj.

Tränare är Gabriel Lozell Bard, Sveriges mest erfarna tränare när det kommer till att lära nybörjare i alla åldrar köra motocross!

Man väljer grupp, antingen Arlanda på tisdagar eller Uringe (Tullinge) på torsdagar.
Lån av hoj, lån av utrustning, bränsle och eventuella delar som går sönder ingår i avgiften.

Pris för en termin med 12 tillfällen är 11990kr. 6000kr betalas vid bokning och resterande senast 30 dagar innan terminens start.
Träningslicens/försäkring krävs och löses genom förbundet, guide kommer att finnas när det är dax. Kostar 550kr/helår.

Anmälan till terminen är bindande och terminsavgiften kommer inte betalas tillbaka om vi inte hittar lämplig ersättare, avbruten termin ger ingen rätt till återbetalning. Vi löser medlemskap etc löpande allt eftersom anmälningarna kommer in och kan inte acceptera återbud senare än 14 dagar efter gjord anmälan!
Se mer under fliken "Ångerrätt"

För mer information maila oss på gabriel@crosskolan.se
OBS!
Friskvårdsbidraget kan användas för motocross.