Crosskolan erbjuder allt som behövs!

Vi vänder oss till nybörjare från cirka 5 år till och med cirka 14år och max 165cm som ett första steg in i motocrossen värld.
OBS! Minimilängd för att kunna köra är 110cm. Är man längre än 165cm när terminen börjar kommer man inte passa de motorcyklar vi har att erbjuda, därav en maxlängd!

Ni behöver bara ta er till anläggningen så står allt redo att användas.
På plats får ni låna motocrosshoj och skyddsutrustning.
Bränsle, oljor, reservdelar etc. ingår.
Träningarna leds av ledare med stor erfarenhet av nybörjare.

Efter träningen byter ni om och åker hem.
Crosskolan tar hand om transport, förvaring, tvätt och service/reparationer av motocross och skyddsutrustning!
Skyddsutrustning och MC delas med elever från andra grupper, detta gör att viss utrustning kan vara blöt/smutsig vid dåligt väder.

Träningstiden är 45 minuter per träningstillfälle.
För alla så gäller det att man som förälder är med aktivt i lektionerna, genom att ni är med ute på banan och hjälper de som kör omkull etc.

Under hösten  2021 kommer vi hålla träningar på anläggningar i Tullinge  & Upplands Väsby, samma grupp kör hela terminen på samma anläggning!

Alla datum kommer att finnas under fliken DATUM när terminen närmar sig , där finns även information om vad som gäller vid inställda tillfällen !

Pris för höstterminen 2021 - 8 tillfällen per termin

50cc - 4095kr  (Passar barn mellan 110-125cm)

110cc - 4195kr  (Passar barn mellan 125-145cm)

125cc - 4295kr  (Passar barn mellan 145-165cm)

Träningslicens från det år man fyller 12år tillkommer med 500kr  (Krav från förbundet från och med 2016-01-01)

I avgiften ingår:

Lån av motocross
Lån av utrustning
Bränsle
Reservdelar
Ledarledd träning av tränare med stor erfarenhet av nybörjare.
Försäkring genom Svenska Motorcykel- & Snöskoterförbundet
Medlemskap i förbundsansluten klubb

NYHET!!

Vill ni först prova en gång för att se om detta är något ert barn skulle gilla så samarbetar vi med Gustav på hyraprylar.se som hyr ut barncrossar för en dag.

Han har 3st crossar för barn mellan 5-14år som ni kan hyra och ta med till en närliggande crossbana och prova lite själv.
Crossarna står i Gribbylund, Täby 10 min från Arninge Crossbana och Gustav förklarar hur crossarna fungerar.
Det ingår kläder storlek small och överkropps skydd samt hjälm.
I priset ingår en allriskförsäkring om olyckan är framme som täcker skadorna på crossen.

Alla crossarna är för nybörjare.
Lättanvända, hel & halvautomatisk växellåda.

Boka cross samt priser:
Ni kan kontakta Gustav direkt genom hans hemsida här också:
Kontakta oss | Hyra Prylar

Hälsa att ni blev tipsade av Crosskolan.se!